9 feb 2021, 21:30
Restaurant MIRO in Houten wordt gerund door Miriam (40) en Ron (54). Het is een fine dining restaurant, maar sinds de lockdown zijn ze noodgedwongen overgestapt op de Indonesische keuken, omdat het lastig is om fine dining in een afhaalbakje te stoppen. Met Indonesische gerechten gaat dat makkelijker, maar Ron is hier niet zo blij mee omdat de geuren van de Indonesische keuken nare herinneringen aan zijn jeugd naar boven brengen. Om de positieve vibe er in te houden 'reinigt' Mirjam daarom de zaak wekelijks met brandende salie. Financieel staat de zaak er slecht voor, dus bedenkt Herman een plan waarbij klanten een abonnement op de maaltijden van MIRO kunnen nemen. Met Annemarie houdt hij een wedstrijd wie de meeste leden kan werven.
Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren. Je kunt je op ieder moment afmelden. Zie voor meer informatie de privacyverklaring.