OVER KIJK.NL

KIJK - SBS6, Net5, Veronica en SBS9

Je ziet meer met KIJK!

Kijken naar de programma's van je favoriete zender wanneer het jou uitkomt. SBS6, Net5, Veronica en SBS9 hebben al hun programma’s online voor je klaarstaan. En er is meer! Je kunt ook kijken naar series en exclusieve clips die nooit op tv zijn geweest. En je kunt zelfs vooruit kijken! Met KIJK eerder zie je nieuwe afleveringen nog voordat ze op tv zijn geweest. Blader tussen de 5000 titels en start het KIJK-plezier. Met één druk op de knop.

KIJK - SBS6, Net5, Veronica en SBS9

“KIJK is als website en als app beschikbaar op smartphone, tablet, laptop, pc of tv. Iedereen in huis kan dus op z'n eigen manier kijken naar de programma's van SBS6, Net5, Veronica en SBS9.”

KIJK WORDT NOG LEUKER ALS JE EEN GRATIS ACCOUNT AANMAAKT

  • Toegang tot live Champions League wedstrijden en andere evenementen
  • KIJK-profiel voor iedereen in huis
  • Lijst van je favorieten
  • Meteen verder kijken waar je was gebleven
Maak een gratis account aan

KIJK GRATIS OF KIJK ZONDER RECLAME

Net als op tv willen we je zoveel mogelijk prachtige programma's aanbieden. Ons aanbod is dan ook heel actueel en bovendien is het meeste gratis! Bij populaire Nederlandse series kun je kiezen tussen gratis kijken en huren. Als je gratis kijkt, krijg je het programma in delen te zien met reclame. Buitenlandse hit-series kun je alleen betaald bekijken. Door te huren of te kopen via de website.

HUREN OF KOPEN

Als je iets koopt, heb je 48 uur om het te downloaden. Daarna is het helemaal van jou en kun je het bekijken wanneer je wilt en zo vaak je wilt. Als je huurt, kun je het programma binnen 30 dagen in z'n geheel bekijken zonder reclame. Zodra je begint met kijken, heb je - afhankelijk van de titel - 24 of 48 uur om het helemaal af te kijken. Huren en kopen doe je via de website van kijk. Het afspelen van de gekochte en gehuurde video's kan overal; via de website, maar ook in de KIJK apps.

KIJK NAAR DE VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk hier alle veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden over KIJK

SBS Broadcasting B.V.
Rietlandpark 333
1019 DW Amsterdam
Telefoonnummer: +31 20 800 7000
KvK-nummer: 33268595
Btw-identificatienummer: NL8036.71.878.B.01
CvdM

Ten aanzien van het videogedeelte van KIJK is het Commissariaat voor de Media belast met het toezicht op de naleving van de Mediawet 2008.